Bestelling wijzigen

Wilt u uw bestelling wijzigen? Neem dan tijdig contact met ons op via telefoonnummer 070-3265412. U kunt ons van maandag t/m zaterdag bereiken tussen 10:30 – 17.30 uur. Wij helpen u graag! Het wijzigen van een bestelling is mogelijk zolang deze nog niet door ons verzonden is. U heeft dan uiteraard nog steeds de mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar KofferRox zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (NL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van Post.NL.

Bestelling annuleren

Een bestelling annuleren is mogelijk zolang deze nog niet door ons verzonden is. Neem hiervoor tijdig contact met ons op. Is uw bestelling al verwerkt en verzonden, dan is het helaas niet meer mogelijk deze te annuleren. U kunt in dat geval uw bestelling retour te sturen. Je betaalt dan alleen 6,95 euro zelf retourkosten (Nederland)

  • Bij je bestelling zit een pakbon. Dit is tevens je retourformulier. Vul in welk artikel U terugstuurt naar kofferRox.nl
  • Stop het artikel (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking samen met de pakbon in de doos.
  • Knip het bijgeleverde retouradres sticker van de pakbon en bevestig deze op de verpakking over het originele PostNL etiket met het afleveradres. Geef de retourzending af bij een PostNL punt. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar KofferRox zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL.
  • Na ontvangst van de retourzending, maken wij voor u een ruiling. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Is het vervangende artikel goedkoper? Dan ontvang u het verschil binnen 1-3 werkdagen op uw rekening terug. Is het vervangende artikel duurder? Dan ontvang u van ons een e-mail met betaalinstructies.