Bevestiging van bestelling

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail zijn de door u bestelde producten weergegeven. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat uw e-mail adres onverhoopt verkeerd in ons systeem geregistreerd staat.

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf 30 euro rekenen wij geen verzendkosten en is verzending dus gratis (Nederland). Is het mogelijk mijn bestelling in België te laten bezorgen? Ja, dat is mogelijk. Wel brengen we voor bestellingen naar België 9,50 euro per bestelling in rekening.
Voor bestellingen onder de 30 euro rekenen wij 3,95 euro verzendkosten (Nederland) en 9,50 euro (België).

Bezorging

KofferRox werkt samen met PostNL. De verzending van onze pakketten verloopt dan ook volgens de richtlijnen en werkwijze van deze Nederlandse post- en pakketservice.

Naast de standaardlevering houdt dit in dat wij u de volgende extra bezorgopties kunnen bieden:

  • Extra vroeg ophalen (bij een PostNL afhaalpunt)
  • Avondlevering (iedere werkdag)
  • Kies uw eigen bezorg dag
  • Ophalen bij een PostNL afhaallocatie of pakketautomaat

Deze bezorgopties kunt u selecteren in de laatste stap van ons bestelproces. Nadat u uw postcode en huisnummer heeft ingevuld in de daarvoor bestemde velden, krijgt u een geschat tijdvak voor levering te zien. Door te klikken op ‘meer bezorgtijden en afhaalpunten’ kunt u kiezen voor één van de extra bezorgopties. Afhankelijk van de bezorgoptie kunnen hier bijkomende kosten aan verbonden zijn. Deze bijkomende kosten zijn per beschikbare bezorgoptie weergegeven.
Nadat uw bestelling door ons verwerkt is ontvangt u per e-mail de bijhorende Track & Trace gegevens van uw bestelling. De link in deze e-mail verwijst u naar de website van PostNL. Op deze website kunt u de statusupdates met betrekking tot uw levering volgen.
Houdt er wel rekening mee dat u deze e-mail behoort te ontvangen nadat wij uw bestelling daadwerkelijk verwerkt hebben. Het kan dus zijn dat u de Track & Trace gegevens, van de door u om 9:00 uur geplaatste bestelling, pas om 22:00 uur ontvangt.

Heeft u geen e-mail met Track & Trace gegevens ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op 070-3265412

Levertijd

Leverbaar binnen 2 werkdag

Maandag t/m vrijdag: Voor 21:00 uur besteld, over 2 werkdagen in huis (PostNL levert ook op zaterdag)
Zaterdag: Voor 16:30 uur besteld, dinsdag in huis
Zondag: Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Tijdens het afrekenen ziet u een geschat tijdvak waarin de bezorging plaatsvindt. Dit tijdvak is een indicatie vanuit onze partner Post.nl. De genoemde tijden zijn onder voorbehoud. Heeft u zelf gekozen voor aflevering op een andere dag, dan ontvangt u uw bestelling op de door u gekozen dag.

Levertijd 1-5 werkdagen

Uitzondering op bovenstaande zijn producten waarbij de beschikbaarheid op 1-6 werkdagen staat. Deze informatie vindt u op de productpagina van het specifieke product. Dergelijke producten zijn niet direct leverbaar of versturen wij rechtstreeks vanuit onze leverancier. Uiteraard streven wij er naar ook deze producten zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mocht een product onverhoopt toch niet binnen 6 werkdagen leverbaar blijken, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk na uw aankoop van op de hoogte.