U heeft altijd 14 dagen de tijd om te besluiten of u een product wilt retourneren. De bedenktijd start op de dag waarop u uw bestelling heeft ontvangen. .U heeft een bedenktermijn van 14 dagen, als u niet tevreden bent met het product dan kunt u zonder opgaaf van reden het artikel retour sturen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar KofferRox zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van Post.nl.

Retourneren kan op het volgende adres:
Roxilux

Vlamingstraat 28

2511BB Den Haag

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:

  • Uw adresgegevens;
  • Bestelnummer, deze vindt u in de orderbevestiging e-mail;
  • Rekeningnummer en naam van de bank voor de terugbetaling.

 

Hoe snel krijg ik mijn geld terug na retourneren?
Uiterlijk binnen 14 dagen na terugzending betalen we uw aankoopbedrag terug.

Indien redelijkerwijs mogelijk, dient aan de volgende voorwaarden te worden voldaan:

  • Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en compleet te zijn met alle geleverde toebehoren, aan ons te worden geretourneerd
  • Artikelen dienen voorzien te zijn van originele labels.
  • Artikelen dienen ongedragen en ongewassen te zijn.
  • Artikelen dienen volgens de meegeleverde instructies gebruikt te worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer de geretourneerde artikelen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden behoudt KofferRox.nl zich het recht voor om waardevermindering in rekening te bregen.

Mocht de procedure niet duidelijk zijn dan kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 070-3265412.  De contactgegevens van de shop vindt u in de orderbevestigingsmail die ut van ons ontvangt na het afronden van de bestelling. Komt u er niet uit dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Heeft u toch nog vragen over de levering van uw bestelling? Neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 070-3265412(maandag t/m zaterdag van 10:30 tot 17.30 uur) of stuur een mail naar info@kofferrox.nl

In al onze pakketten vindt u een retourformulier waarmee u het artikel kunt terugbrengen, ruilen of retourneren per post. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar KofferRox zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL.

Ook is het mogelijk om door middel van het Europese modelformulier voor herroeping uw artikel te retourneren. U kunt dit modelformulier ook gebruiken om van uw herroepingsrecht gebruik te maken. Na herroeping dient u het artikel binnen 14 dagen terug te sturen.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping ontvang u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. Als u een gedeelte van de bestelling retourneert, dan krijgt u die verzendkosten niet terug. KofferRox betaalt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waar u het artikel mee hebt betaald. KofferRox brengt geen extra kosten in rekening als u toestemming geeft voor een ander betaalmiddel.

Zodra wij het artikel in originele staat hebben ontvangen, wordt het bedrag van het teruggestuurde artikel zo snel mogelijk naar u overgemaakt. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.